Suggesties

Voorgerechten
Scampi’s met currysaus 17.00
Kroketten met Mechelse koekoek 1x/2x 10.00/16.00
Kroketten met ibericoham 1x/2x 10.00/16.00
Kroketten met asperges en garnalen 1x/2X 11.00/19.00
Kroketten met witloof/ham/kaas 1x/2x 9.00/15.00

Vleesgerechten
Kalfs Tomahawk 37.00
Entrecöte graangevoederd 35.00

Visgerechten
Slibtongetjes meunière (3st) 29.00

Suggestiemenu (enkel per tafel) 48.00
Kroket asperges met garnalen of scampi’s met currysaus
Gebakken zalm met asperges en Hollandaise saus of
Braziliaanse zesrib met gebakken asperges
Dessert van de chef

ASPERGES
Aspergesoep 5.00
Asperges op Vlaamse wijze voorgerecht 17.00 / Hoofdgerecht 24.00
Gebakken zalm met asperges en Hollandaise 28.00
Pasta met asperges en gerookte zalm 21.00
Zesrib met gebakken asperges 36.00


Voorgerechten
Tomatensoep / Tomatenroomsoep 4.50/4.90
Huisgerookte zalm 19.00
Kaaskroketten 1x/2X 9.00/15.00
Garnaalkroketten 1x/2x 11.00/19.00
Kaas en garnaalkroket 17.00
Carpaccio rund 17.00
Vitello Tonnato 17.00

Kindergerechten
Frikandel / bitterballen 8.00
Kippenvingers 8.00
Stoofvlees klein / videe klein 11.00
Spaghetti klein 9.00
Kindersteak 18.00
Aardappelgerechten inbegrepen
Frieten/kroketten/Puree/gratin/steppegras/pasta

Pasta’s
Spaghetti Bolognese 16.00
Tagliatelle ‘t Weyerke 17.00
Linguine scampi 19.00
Penne pesto (vegetarisch) 16.00
Penne Arrabiata 17.00
Pasta met wokgroenten (vegetarisch) 16.00
Nasi van de chef 18.00

Salades
Spek en appel 20.00
Kip 23.00
‘t Weyerke ( scampi, gerookte zalm) 25.00
Vegetarische schotel 20.00
Frieten/kroketten/Puree/gratin/steppegras/pasta

Visgerechten
Gebakken zalm mosterdsaus 26.00
Gebakken zalm met rabarber 26.00
Scampi’s lookboter 26.00
Scampi’s roomsaus 26.00
Scampi’s lookroom 26.00
Scampi’s arrabiata 26.00
Visserspotje 25.00
Frieten/kroketten/Puree/gratin/steppegras/pasta

Vegetarische gerechten
Spaghetti vegan 15.00
Vidée vegan 17.00
Pasta met wokgroenten 16.00
Vegetarische schotel 20.00

Koude schotel
Koude schotel met spek en appel 20.00
Koude schotel ’t Weyerke (Scampi, gerookte zalm) 25.00
Koude schotel met kip 23.00
Vegetarische schotel 20.00

Voor onze steaks zijn wij verkozen tot beste steak van Limburg

Kogelsteak 31.00
Filet pur 37.00
Diamanthaas iers 34.00
Diamanthaas bl/w +800gr / 2p 62.00
Zesrib 35.00
Mix Grill 30.00
Cote a l’Os bl/w +1000gr / 2p 65.00
Sauzen : peper, champignon, provençaal, stroganoff, bearnaise, chefsaus
Gelieve de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per tafel
Frieten/kroketten/Puree/ gratin/steppegras/pasta

 

Indien u allergisch bent aan verschillende ingrediënten, meldt het aan ons, dan kunnen wij u verder informeren

Desserten
Coupe ’t Weyerke 2x vanille,1x mokka baileys 9.00
Dame Blanche 3x vanille, warme chocoladesaus 9.00
Dame noire 3x chocoladeijs, warme chocoladesaus 9.00
Bananasplit 3x vanilleijs,banaan,warme chocoladesaus 10.00
Coupe aardbeien 3x vanille, aardbeien, aardbeiensaus 12.00
Coupe Advokaat 3x vanille, advokaat 10.00
Coupe brésilienne 3x vanille,caramelsaus,nootjes 9.00
Coupe vers fruit 3x vanille, vers fruit 12.00
Kinderijs kinderbeker,1 bol vanille, snoepjes 5.00
Warme appeltaart 8.00
Warme appeltaart met ijs 9.50
Chocolademousse 9.00
Moelleux met ijs 11.00
Verrassingsdessert 10.00
Coupe Kobe 3x rum/rozijnen ijs en Captain Kobe rum 13.00
Supplement slagroom 1.30

Contact

Mobiel: 0468 / 10 27 92
Email: jean.helvino@gmail.com
Website: www.twyerke.be

Peerderbaan 19
3990 Wijchmaal, Peer
Limburg, België

Openingsuren

  • 17:00 - 21:00
  • 11:30 - 21:00
  • Gesloten
  • Gesloten
  • 11:30 - 21:00
  • 11:30 - 21:00
  • 11:30 - 21:00

Keuken is gesloten van 14uur tot 17uur & kleine kaart is verkrijgbaar tot 14uur.