Weyer Gin
Het familie team van 't weyerke gaan hun zaak profileren door bbq -dry aged en smoked gerechten te serveren.De zoon alias de kok van 't weyerke heeft een diploma behaald in "Master of Beef".Jean heeft ervaring als sommelier en kan u van de juiste wijnen en bieren voorzien bij uw gerecht.Voor een snelle hap of een lekkere tas koffie kunt u ook bij ons terecht. Krijgt u het water al in de mond? Kom dan zeker eens langs.
bbq : Het vlees wordt bij ons gebakken op de bbq met houtskool en geparfumeerde houtschilfers van verschillende vaten: whisky- porto- brandy en eiken wijnvaten. Met het resultaat dat de vlees en vis gerechten heerlijk sappig blijven en zeer smaakvol zijn.
dry aged: Als vlees de kans gekregen heeft om langer te rijpen,wordt de smaak van het vlees meer intenser en voller. Een echte smaakexplosie in de mond. Het vlees krijgt door deze rijping ook een malse textuur.
Gin : Kom zeker eens proeven en neem een keuze uit een van onze 25 gins.De Gin van 't huis die wij serveren is zeker een aanrader.We hebben Gins van eigen land maar ook van andere landen.
Smoked gerechten: Wij gaan nu sommige gerechten klaar maken in onze smoked oven.Zo verkrijgen onze vlees of visgerechten een specifieke en lekkere toets van smokedsmaak. Wij maken gebruik van verschillende houtsoorten zodoende dat de smaken varieeren.
Kom zeker eens proeven en neem een keuze uit een van onze 25 gins. De WeyerGin van 't huis die wij serveren is zeker een aanrader. We hebben Gins van eigen land maar ook van andere landen.